GEOMED EXPERT SRL este o firmă ce și-a propus să vină în sprijinul tuturor celor care doresc să se apuce de efectuarea unor lucrări de construcții de mai mică sau mai mare anvergură, indiferent de locație, prin prestarea de lucrări subscrise Clasei CAEN 4312.

Conform Nomenclatorului ONRC, Clasa CAEN 4312 face parte din Diviziunea Construcții. Această diviziune include: a) construcțiile generale; b) construcțiile speciale pentru clădiri și de geniu civil; c) lucrări de instalații pentru clădiri și d) finisaje ale clădirilor. Diviziunea include: lucrări noi; reparații; completări și modificări; ridicarea de clădiri sau structuri din prefabricate pe șantier și, de asemenea, construcțiile cu caracter temporar.

Clasa CAEN 4312 se încadrează în categoria de construcții speciale pentru clădiri și de geniu civil, ce include construcția unor părți ale clădirilor și lucrărilor de geniu civil sau pregătirea în acest scop. De obicei, este vorba de specializarea într-un singur aspect comun diferitelor structuri, necesitând calificare sau echipament specializat.