Investiția propusă prin prezentul proiect de investiții vizează în mod exclusiv dotări cu echipamente tehnologice, utilaje și active necorporale necesare pentru derularea activităților subscrise subscrise Codul CAEN 4312 – Lucrări de pregătire a terenului. Clasa CAEN 4312 se încadrează în categoria de construcții speciale pentru clădiri și de geniu civil, ce include construcția unor părți ale clădirilor și lucrărilor de geniu civil sau pregătirea în acest scop. De obicei, este vorba de specializarea într-un singur aspect comun diferitelor structuri, necesitând calificare sau echipament specializat.

Obiectivul general al proiectului vizează extinderea și diversificarea activităților economice derulate de firma SC GEOMED EXPERT SRL prin abordarea unui nou sector de activitate subscris Clasei CAEN 4312 și asigurarea prezenței în proximitatea potențialilor clienți din zona ITI Delta Dunării.

În acest scop se vor realiza: tehnologizarea, în termen de maxim 18 luni, cu un număr de: 10 utilaje noi de lucru, 12 dotări aferente utilajelor, 1 kit panouri fotovoltaice pentru rulotă și programe informatice specifice domeniului de activitate; implementarea și certificarea (recertificarea în anul 2) a trei sisteme de management și asigurarea prezenței constante în proximitatea potențialilor clienți din zona ITI DD; implementarea unor măsuri specifice de promovare și comercializare online a noilor activități dezvoltate.


Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014–2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Placeholder Image